Kleur
Prijs

t/m

Aanstekers

Aanstekers met logo en bedrukkingsmogelijkheden

Heeft u aanstekers nodig met een logo? Bij Promogifts.nl zit u goed! Hier regelt u snel en gemakkelijk al vanaf een kleine oplage een bedrukte aansteker met bijvoorbeeld uw logo. Afhankelijk van de aansteker kunnen wij bedrukken in 1 tot 4 kleuren en bij sommige modellen zelfs in full colour. Zo kunt u ook uw aansteker bedrukken met een foto! Wij hanteren scherpe prijzen en een makkelijk bestelproces voor uw promotieartikelen.

Assortiment

Aanstekers zijn een uitstekende gift voor klanten die een lichtje kunnen gebruiken. Zo hebben wij een ruim assortiment aan BBQ aanstekers, keuken aanstekers, gadget aanstekers, aanstekers met opener, elektrische aanstekers en gas aanstekers. Kortom, wij hebben vast en zeker uw ideale promotie aansteker.

Levertijd

Het bedrukken van de aanstekers gebeurt in Europa, zo kunnen wij uw aanstekers wanneer op voorraad leveren binnen 2 weken na goedkeuring artwork. Mocht u haast hebben bij uw order is er natuurlijk altijd overleg mogelijk, zo kunnen wij uw bedrukte aanstekers sneller leveren en binnen uw uiterlijke leverdatum blijven.

Zijn de aanstekers hervulbaar?

Niet elke aansteker is hervulbaar. Zo zijn er wegwerpaanstekers, met maar een bepaalde hoeveelheid vuurtjes voor zij op zijn. Natuurlijk hebben wij ook hervulbare aanstekers beschikbaar, dit zal u terug kunnen vinden in de omschrijving van het product. Onze elektrische aanstekers hebben natuurlijk geen gas nodig en kunt u gewoon met een usb kabel opladen. Voor meer informatie kunt u de beschrijving lezen van de producten.

Merkaanstekers met logo

Ook kunnen wij uw merkaanstekers met uw logo leveren op aanvraag. Denk hierbij aan Zippo en BIC aanstekers. Deze aanstekers vind u niet terug op de website maar kunt u door een simpel mailtje te sturen snel en gemakkelijk aanvragen. Voor Zippo aanstekers met een bedrukking of gravure hanteren wij een levertijd van 6 weken na goedkeuring artwork, de aanstekers worden namelijk in Amerika geproduceerd en zodoende zijn deze niet snel te verkrijgen. Voor BIC aanstekers met een bedrukking hanteren wij een levertijd van 2 tot 3 weken na goedkeuring artwork.

Zippo